Dobro došli na Glazbeni kabinet Notalica

Bok! Nov si ili nova na stranici? Dopusti da te uvedem u priču!Nakon završene srednje glazbene škole (2019.) krenula sam iz hobija djeci i odraslima pomagati s nastavnim gradivom solfeggia i klavira. Kako izuzetno volim rad s ljudima, dostizati male vrhove, a ujedno si i postavljati nove, veće, koje tek treba osvojiti, odlučila sam se na ovaj novi korak – hobi pretvoriti u vlastiti posao.
Glazbeni kabinet Notalica
Mjesto gdje se spajaju glazba i ljubav, mjesto na kojem nema dobnih granica niti je potrebno imati predznanje, mjesto na kojem se prilagođavamo svakom polazniku kao zasebnom individualcu te na kreativan način, uvažavajući polaznikove želje, postavljamo osnovne temelje za daljnji razvoj i napredak.
Usluge koje nudimo primarno se temelje na individualnim satovima klavira i solfeggia, a u ponudi su opcija individualnog sata od 60 i 90 minuta te dva mjesečna paketa koja uključuju 4, odnosno 8 dolazaka mjesečno. Jedan od noviteta u Notalici je Mirna soba – ukoliko osoba nema adekvatan prostor ili instrument (klavir) za vježbanje ili jednostavno želi doći i svirati sebi za dušu – u željenom terminu osiguravamo adekvatno opremljenu sobu i, naravno, mir. Također, kod nas se može zatražiti izrada prezentacija i seminara, a ubrzo ćemo krenuti i s tematskim radionicama. Saznajte više ovdje.
Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se javi putem kontakt obrasca ili na broj telefona 097/6988-217
Dođi, zasviraj s nama i upusti se u najljepšu glazbenu priču! Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vaša Glazbeni kabinet Notalica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)