Prva nota

Kako je sve počelo...

Moje ime je Estera Sabljić i rođena sam u Velikoj Gorici. Svoju struku (Glazbenica – teoretičarka) stekla sam u Umjetničkoj školi Franje Lučića (2009.-2019.) Teoriju sam završila u klasi profesora Marka Bertića, a klavir u klasi profesorice Marine Štambuk Rinčić. Nakon završene srednje glazbene škole upisala sam Music Production Academy gdje sam stekla zvanje Operaterke u tonskom studiu.

Glazbeni kabinet Notalica nastao je iz hobija. Od malena je glazba bila dio moje svakodnevnice te sam kroz cijelo glazbeno školovanje bila sklona pojašnjavanju nastavnog gradiva kolegama, prijateljima i poznanicima. Nakon završene srednje glazbene škole (teoretski smjer i klavir) aktivno sam se uključila u pomaganje djeci s nastavnim gradivom solfeggia, klavira i glazbenog te sam, u brojnim razgovorima kako s njima samima tako i s njihovim roditeljima i nastavnicima, primjetila veliku potrebu za mjestom
koje će djeci uvijek biti dostupno i gdje će moći zatražiti i dobiti adekvatnu pomoć u vidu laškeg usvajanja nastavnog gradiva glazbene škole.

glazbeni kabinet notalica -Estera
Kako se broj djece i sati krenuo povećavati, ljubav prema njima i vremenu koje zajedno provedemo u meni je probudila želju da hobi dignem na jedan viši nivo i pretvorim ga u posao kako bih se u potpunosti mogla posvetiti svima koji sa mnom žele zaroniti u dublji svijet glazbe. Želja mi je ljubav koju imam za glazbu prenijeti i usaditi u druge te im pokazati da je to jedan čaroban svijet koji čeka da bude otkriven.

Želite li doživjeti glazbu?